|
Friday, January 28, 2005
تظاهرات اعتراضى در حمايت از حق پناهندگى افشين عزيزيان
و اعتراض به سياستهاى پناهندگى دولت انگليس
افشين عزيزيان يک پناهجوى ايرانى است که ده سال پيش از دولت انگليس تقاضاى پناهندگى کرده است و هنوز درخواست پناهندگى او از جانب وزارت کشور دولت انگليس مورد قبول قرار نگرفته است. بلاتکليفى طولانى، وضعيت بد مادى، زيستى و روحى، خطر ديپورت تنها گوشههاى از يک شرايط غير انسانى است که دولت انگليس در طى اين ساليان طولانى به افشين تحميل کرده است.
هزاران پناهجوى ايرانى و از جمله افشين عزيزيان که از جمهورى اسلامى گريختهاند، در انگلستان در وضعيت کاملا غير انسانى و اسفبارى بسر مىبرند. بلاتکليفى طولانى مدت، سير روبه افزايش پناهجويان مخفى، بازداشتهاى بدون دليل، شرايط بسيار بد مالى، زيستى و روحى از معضلاتى است که پناهجويان ايرانى در انگلستان با آن مواجه هستند.
همبستگى - فدراسيون سراسرى پناهندگان ايرانى واحد انگليس، بار ديگر اعلام مى دارد که ايران کشور امنى نيست. در کشورى که آپارتايد جنسى و زنآزارى در جامعه حاکميت ميکند، مذهب و قوانين ارتجاعى به مردم تحميل شده است، کودکان اعدام ميشوند، زنان به دليل داشتن رابطه جنسى سنگسار ميشوند، فعالين سياسى زندان، شکنجه و اعدام ميشوند، امنيت تنها براى سران جنايتکار جمهورى اسلامى وجود دارد. به اين دلايل دولت انگليس موطف است فراريان از جمهورى اسلامى، از جمله افشين عزيزيان را بعنوان پناهنده بپذيرد.
در اعتراض به عدم پذيرش پناهندگى افشين عزيزيان و در اعتراض به سياستهاى ضد پناهندگى دولت انگليس، روز جمعه ٢٨ ژانويه ٢٠٠٥ از ساعت ١ تا ٣ بعدازظهر، يک آکسيون اعتراضى در مقابل وزارت کشور انگليس در کرويدون توسط فدراسيون فراخوان داده شده است. همه سازمانها و انسانهاى شريف و آزاديخواه را براى شرکت گسترده در اين آکسيون اعتراضى دعوت ميکنيم. فراموش نکنيم که هرگونه تغييرى در بهبود وضعيت موجود پناهندگى در انگليس فقط و فقط در گرو اتحادمان، مبارزه متحد و متشکل مان مىباشد.
همبستگى-فدراسيون پناهندگان ايرانى واحد انگليس
٢٤ ژانويه ٢٠٠٤
لغو حق پناهندگي 35 تن از سازمان مجاهدين خلق در آلمان
تلاش وکلای مدافع 35 تن از اعضاي سازمان مجاهدين خلق که وزارت کشور آلمان با لغو حق پناهندگيشان درپی اخراج آنها از آلمان است
35 تن از اعضاي شوراي ملي مقاومت و سازمان مجاهدين خلق که سال ها پيش به عنوان پناهنده سياسي در آلمان شناخته شدند، ضمن لغو حق پناهندگيشان قرار است از اين کشور اخراج شوند.
قرار گرفتن نام سازمان مجاهدين خلق در ليست گروه هاي تروريستي اتحاديه اروپا يکي از دلايل عمده اين تصميم مقام هاي دولتي آلمان ذکر شده است. فريبا حسابي که 11 سال پيش در آلمان با عنوان پناهنده سياسي شناخته شد و طي اين مدت به گفته خود هرازگاهي نيز به عراق تردد داشت، در مصاحبه با راديو فردا می گوید: دليل اصلي فشارهاي رژيم ايران است. وی می گوید اکثریت این 35 تن را خانم ها تشکیل می دهند. دکتر راینهارت مارکس استاد رشته حقوق در آکادمي وکلا و کارشناس مسائل پناهجويان در مصاحبه با راديو فردا مي گويد: وکلای مدافع در نشست برلين به بررسي اساس حقوقي لغو حق پناهندگي مي پردازند
شهرام ميريان (راديو فردا): براي يافتن راه هاي قانوني جهت جلوگيري از اخراج تني چند از اعضاي شوراي ملي مقاومت و سازمان مجاهدين خلق شامگاه گذشته يک نشست حقوقي در شهر برلين برپا شد. در اين جلسه سه تن از وکيلان و مدافعان حقوق پناهجوان به بررسي زواياي حقوقي اين اقدام دولت آلمان پرداختند.
دکتر راینهارت مارکس استاد رشته حقوق در آکادمي وکلا و کارشناس مسائل پناهجويان در گفتگويي با راديو فردا مي گويد: در نشست برلين به بررسي اساس حقوقي لغو حق پناهندگي ايراني ها مي پردازد و اضافه مي کند که اين عمل با قوانين آلمان مغايرت دارد. در اطلاعيه هايي که در پيوند با نشست برلين انتشار يافته، علت عمده لغو حق پناهندگي و اخراج 35 تن از اعضاي شوراي ملي مقاومت و سازمان مجاهدين خلق از آلمان، گنجانده شدن نام اين سازمان در ليست گروه هاي تروريستي اتحاديه اروپا ذکر شده است.
در اين جلسه تني چند از کساني نيز که حق پناهندگي از آنان سلب شده، شرکت داشتند. فريبا حسابي يکي از اين افراد است که 11 سال پيش در آلمان با عنوان پناهنده سياسي شناخته شد و طي اين مدت به گفته خود هرازگاهي نيز به عراق تردد داشته است. فريبا حسابي در گفتگو با راديو فردا به تشريح علت و دليل لغو حق پناهندگي خود و شماري از همفکرانش مي پردازد.
فريبا حسابي: ما الان در آلمان با اين معضل مواجه هستيم که موقعيت پناهندگي تعدادي از هواداران و وابستگان به سازمان مجاهدين خلق لغو شده، دهها پرونده الان در دادگاه هست، ولي به هيچکدام رسيدگي نشده. مدارک قابل توجهي البته وجود دارد که اين کار در آلمان با انگيزه هاي سياسي صورت مي گيرد. همان دلايلي که قبلا به خاطر آنها قبولي پناهندگي دادند، با همان دلايل دارند پناهندگي من را لغو مي کنند و کردند.
ش . م : طي مدت يازده سالي که شما در آلمان به عنوان پناهنده سياسي شناخته شديد، آيا به بغداد هم سفر کرديد؟
فريبا حسابي: بله من چند بار به بغداد تردد داشتم
. ش . م : يعني شما مرتب به عراق مي رفتيد و بر مي گشتيد؟
فريبا حسابي: چندين بار من تردد داشتم به عراق
. ش . م : به اين ترتيب من اينطور نتيجه مي گيرم که به خاطر همين ترددهاي شما الان مي خواهند پرونده شما را مورد رسيدگي قرار دهند و به اين نتيجه رسيدند که شما چون بارها به عراق رفتيد و به آلمان آمديد، اين حق پناهندگي را از شما گرفتند.
فريبا حسابي: البته دليل اصلي آنچه که وجود دارد به طور واقعي، فشارهاي رژيم ايران است، بحث تردد به عراق مطرح نيست. اگر بخواهد بحث عراق مطرح باشد، الان در شرايطي هستيم که موقعيت مجاهدين در عراق توسط آمريکا و نيروهاي ائتلاف به رسميت شناخته شده است و موضوعي براي اين قضيه باقي نمي گذارد.
ش . م : خانم حسابي علاوه بر شما چند نفر ديگر هستند که پرونده مشابهي دارند؟
فريبا حسابي: تعدادي که الان در حال حاضر هستند، اکثريت پناهندگان سياسي هستند، ولي به طور مشخص 35 نفر هستند که اکثريت آنها را خانم ها تشکيل مي دهند
به نقل از جنُگ خبر
Wednesday, January 19, 2005
.
'پزشک قلابی' ايرانی پشت ميله های زندان
يک پزشک قلابی که بيش از 1.5 ميليون پوند از دولت و خيريه های معتبر و نيز بيماران کلاهبرداری کرده بود اکنون زندانی شده است.
اين موضوع روز سه شنبه در مطبوعات بريتانيا بازتاب وسيعی داشت. روزنامه تايمز نوشت که باريان بلوچی خود را به عنوان متخصص در مشاوره روانی، روانپزشک، جراح پلاستيک و حتی استاد دانشگاه که در هاروارد و آکسفورد آموزش ديده معرفی می کرده است.
وی بارها در دادگاه شهادت داده است و در يک مورد شهادت او به حبس ابد شدن فردی به اتهام حمله جنسی کمک کرده است.
بلوچی بارها در دادگاه های مهاجرت شهادت داده است و اکنون پرونده هزار نفر از پناهجويانی که با تاييد او پناهندگی گرفته اند در معرض تجديد نظر قرار گرفته است.
با اينهمه، وزارت کشور بريتانيا گفت که هيچ تصميمی در مورد تجديد نظر در باره پرونده پناهجويان تا بعد از صدور حکم برايان بلوچی گرفته نخواهد شد.
صدور حکم او که از مشاوران دولتی برای پناهجويان در زمينه سياست بهداشتی بوده است هفته آينده انجام می شود.
روز گذشته وی درست پيش از شروع محاکمه اش به 30 مورد اتهام مربوط به سالهای 1998 تا اوت 2003 اعتراف کرد.
وقتی قلابی بودن او در دو سال پيش لو رفت، سازمان خدمات درمانی بريتانيا با ارسال نامه به بيش از دو هزار بيمار، به آنها هشدار داد که ممکن است معاينه های آنها در گذشته توسط يک 'دکتر قلابی' انجام شده باشد.
باريان بلوچی، که گفته می شود ايرانی الاصل است، در مرکز لندن در کلينيکی از آن خود به نام کيميا کار می کرده است.
زمينه فعاليت آقای بلوچی، پناهجويان و پناهندگان دچار استرس و افسردگی هستند.
در نامه خدمات درمانی از بيماران خواسته شده تا برای معاينه مجدد به پزشک عمومی خود مراجعه کنند.
به گزارش کانال چهار تلويزيون بريتانيا آقای بلوچی گزارش های مربوط به وضعيت سلامتی برای 1500 پناهجو را تهيه کرده بود.
وی در سال 1980 وارد بريتانيا شد. وی سه سال بعد با همسر اولش ازدواج کرد و گرچه در 1990 از هم جدا شدند اما به نوشته مطبوعات، همسر مطلقه وی در کمک به تشکيل هويت قلابی او نقش موثری داشته است.BBC
Sunday, January 16, 2005
تـظـاهـرا ت همبستگی به جای نژاد پرستی
Friday, January 14, 2005
مبارزه ای پیگیر و متشکل از دیپورت علیرضا منعمی جلوگیری کرد
-->
علیرضا منعمی, جوان 28 ساله ایرانی ساکن ونکوور – کانادا, قرار بود در روز سه شنبه 11 ژانویه 2005 , پس از شش سال اقامت در ونکوور توسط اداره مهاجرت و پناهندگی کانادا, به ایران دیپورت شود. به دنبال تماس علیرضا با "جمعیت دفاع از پناهجویان ایرانی – بی سی" و توضیح موقعیت خود، از سوی این جمعیت فراخوانی صادر گردید. در این اطلاعیه, از فعالین حقوق پناهندگی و از عموم مردم خواسته شد که در روز جمعه, 7 ژانویه 2005, یعنی زمانی که علیرضا برای گرفتن برگه دیپورت خود مجبور به مراجعه به اداره مهاجرت ونکوور بود, او را تنها نگذارند .در این روز ، عده ای از فعالین پناهندگی و مخالفین دیپورت پناهندگان به ایران, به این فراخوان جواب مثبت داده و به همراه علیرضا و خانواده وی, به اداره مهاجرت رفتند. در آنجا علیرضا توسط افسر اداره مهاجرت دستگیر و روانه زندان شد تا در روز 11 ژانویه به ایران باز گردانده شود.این حرکت اداره مهاجرت, خشم بسیاری از افرادی را که شاهد صحنه دستگیری وی بودند, بر انگیخته و مورد اعتراض شدید اعضای خانواده او و افراد حاضر در این اداره قرار گرفت. در این میان یکی از اعضای "جمعیت دفاع از پناهجویان ایرانی – بی سی"، به نام "اردوان ساحلی" در اعتراض به این عمل اداره مهاجرت, اعلام اعتصاب غذا تا آزادی علیرضا از زندان و تحقق جلوگیری از دیپورت وی, نمود که به دنبال آن, تعدادی دیگر از فعالین سیاسی و پناهندگی نیز به این اعتصاب غذا پیوستند. سپس "جمعیت دفاع از پناهجویان ایرانی – بی سی" , "فدراسیون پناهندگان ایرانی" و سازمان "هیچکس غیر قانونی نیست " در ائتلافی به نام" ائتلاف علیه دیپورت پناهندگان " , حرکت های اعتراضی خود را تا روز دوشنبه ادامه دادند. اعتصاب غذا به مدت چهار شبانه روز در برف و یخبندان طاقت فرسا همچنان ادامه یافت. در روز دوشنبه 10 ژانویه, در دادگاهی که برای علیرضا تشکیل شده بود, وی با یک وثیقه 4000 دلاری از زندان آزاد شده و در عصر همانروز هم قاضی دادگاه فدرال کانادا در دادگاهی که برای وی تشکیل شده بود, دیپورت علیرضا را به مدت هشت ماه به تعویق انداخت. توقف دیپورت علیرضا که نتیجه مبارزات پیگیر و متحد ما در طول این چند روز بود, یک پیروزی بزرگ برای ما فعالین پناهندگی و همه انسانهای دلسوز برای مسائل پناهندگی است. در این میان نقش اردوان ساحلی بعنوان یکی از فعالین سیاسی شهر و از اعضاء این جمعیت, و همچنین نقش محمد منعمی(برادر علیرضا) در جلب توجه افکار عمومی جامعه به این وضعیت بسیار چشمگیر بوده است . ما این موفقیت و پیروزی را به خود علیرضا و خانواده وی, به همه فعالین پناهندگی که در این مبارزه با "جمعیت دفاع از پناهجویان ایرانی – بی سی" همراهی کردند و به همه مردمی که از روز جمعه تا دوشنبه , لحظه ای خانواده علیرضا و افراد اعتصاب غذا کننده را تنها نگذاشتند, تبریک می گوییم. جا دارد از رسانه ها ی گروهی و خبری که خبر این اعتصاب غذا و این حرکت اعتراضی را در پوشش مداوم خود قرار دادند نیر قدردانی کنیم . لغو حکم دیپورت علیرضا بار دیگر نشان داد که برای احقاق حقوق پناهندگان, و توقف دیپورت آنها, باید پیگیرانه مبارزه ای متشکل را به پیش برد. این تازه آغاز کار است و باید در جهت لغو کامل دیپورت علیرضا, همچنان به فعالیت ادامه داد. باید با فشار سیاسی از دولت و اداره مهاجرت کانادا خواست که به تمام پرونده های ردی مجددا رسیدگی نماید . ایران کشور امنی نیست و دولت کانادا که یکی از امضا کنندگان قطعنامه محکومیت جمهوری اسلامی به خاطر نقص حقوق بشر در ایران می باشد, باید این امر را در رسیدگی به پرونده های پناهجویان ایرانی, مد نظر داشته باشد.
منبع: جمعیت دفاع از پناهجویان ایرانی-بی سی ۱۲ ژانویه ۲۰۰۵
Tuesday, January 11, 2005
تظاهرات بستگان و فعالان سیاسی در کانادا علیه حکم اخراج یک پناهجوی ایرانی به رغم ادعاي يک مرد ايراني که دو سال است به صورت پناهنده در کانادا زندگي کرده است مبني بر بازداشت و شکنجه توسط مقام هاي ايراني دادگاه مهاجرت و پناهندگي کانادا او را به ايران اخراج کرده است. اعضاي فدراسيون پناهندگان ايراني در ونکور با اعتصاب غذا و تجمع در برابر دادگاه خواستار عدم استرداد وي به ايران شدند و اين عمل را غير انساني ناميده اند. عليرضا منعمي بدون اینکه فرصت وداع با خانواده خود را بیابد، به حکم دادگاه مجبور به خروج از کانادا خواهد شد. وی 5 سال پیش به کانادا مهاجرت کرده بود. وی مدعی است به خاطر صحبت با یک زن متاهل در یک پارک عمومی درتهران به زندان و شلاق محکوم شده بود. بستگان منعمی و اعضاي فدراسيون پناهندگان ايراني در ونکور و مخالفان اخراج اين مرد ايراني در سرماي شديد با تجمع در برابر اداره مهاجرت و پناهندگي خواستار بازبيني پرونده وي توسط قاضي شده اند. رادیوفردا
Monday, January 10, 2005
اعلام اعتصاب غذا از سوى "ائتلاف براى جلوگيرى از ديپورت پناهندگان" در كانادا اطلاعيه پناهندگی بدينوسيله به اطلاع می رسانيم که روز جمعه 7 ژانويه 2005 بار ديگر يکی ديگر از متقاضيان پناهندگی قربانی سياستهای ضد پناهندگی دولت کانادا شده است . عليرضا منعمی جوان 28 ساله ايرانی پس از 6 سال زندگی در ونکوور در روز جمعه به اداره مهاجرت و پناهندگی ونکوور فرا خوانده شد و در مقابل چشمان حيرت زده مادر و پدر و برادر و ديگر افرادی که برای حمايت از او در آن مکان حضور داشتند ؛ دستگير و روانه زندان شده تا در روز سه شنبه 11 ژانويه به ايران ديپورت شود. در حمايت از عليرضا و در اعتراض به دستگيری وی و همچنين در اعتراض به ديپورتهايی که از طرف اداره مهاجرت و پناهندگی کانادا به طور سيستمايتک عليه پناهندگان ايرانی صورت می گيرد ما "ائتلاف عليه ديپورت پناهندگان " اعتصاب غذا برای آزادی عليرضا و حمايت از ديگر پناهجويان را از روز جمعه آغاز کرده ايم و از همه ايرانيان آزاده و دلسوز ، برای سرنوشت پناهندگان ردی تقاضا داريم که دراين اعتصاب غذا ما و خانواده عليرضا و ديگر پناهندگان ردی را تنها نگذارند و همينطور از کليه پناهندگان ردی و بلاتکليف نيز می خواهيم که در اين کارزار به اين ائتلاف بپيوندند تا مبارزه ای متحد و متشکل را عليه سياستهای ضد پناهندگی اداره مهاجرت و پناهندگی کانادا به پيش بريم و دراين اعتصاب غذا شرکت فعال نماييم. ما تا بر آورده شدن خواسته های خود به اعتراضات خود ادامه خواهيم داد. 1- به ديپورت پناهندگان ايرانی پايان داده شود. 2- به کليه پرونده های ردی از جمله پرونده عليرضا منعمی رسيدگی مجدد شود . 3- ايران کشور امنی نيست و دولت کانادا از جمله کشورهايی بوده که به قطعنامه نقص حقوق بشر عليه رژيم جمهوری اسلامی رای مثبت داده است. محل تجمع :شماره 300 ?وست جورجيا نبش هاميلتون ؛ جنب کتابخانه مرکزی ونکوور. در ضمن به اطلاع می رساند که تظاهرات وسيعی در راس ساعت 12 ظهر دوشنبه 10 ژانويه در همين محل برای جلوگيری از ديپورت عليرضا منعمی انجام خواهد شد؛حضور وسيع تک تک ما باعث پيروزی اين حرکت خواهد بود. ائتلاف عليه ديپورت پناهندگان برای اطلاعات بيشتر می توانيد با شمار ه تلفنهای زير نماس برقرار سازيد. 604- 727-8986 604-961-9294
Friday, January 07, 2005
نامه يك مهاجر افغانى در ايران:پس کجاست حقوق بشر؟ اينجانب مهاجر افغانى در كشورى به نام جمهورى اسلامى ايران زندگى مى كنم كه بنا به خواست جمهورى اسلامى ايران كه عنوان مى كند مهاجران داوطلبانه به كشورشان برگردند. روز شنبه 30 اذرماه از سفارت افغانستان نامه ى خروج از مرز دريافت كردم كه مبلغ 500 تومان ارزش ان بوده است. اگر اين نامه اعتبار ندارد چرا اين نامه راميدهند و اگر اعتبار دارد چرا دولت جمهورى اسلامى ايران به اين نامه توهين مى كنند واز روى بى اعتبارى به ان نگاه ميكنند. روزچهار شنبه 4/9/1383 با نامهى سفارت افغانستان خواستم از مرز دوغارون خارج شوم. دراين ميان پاسگاه 17 شهريور هنگ مرزى تايباد مارا كه تعدادمان به 100 نفر ميرسيد متوقف و بعد از ساعت ها بلاتكليفى به اطلاعات هنگ مرزى معرفى و با وضعى اسفناك ما را مورد تمسخر قرار ميدادند. ساعت ها مى گذشت و ما در هواى سرد مورد بازجويى قرارداشتيم تا اينكه با نزديك شدن غروب همه مارا به داخل منزلى كه 2 اتاق و يك راهرو״ داشت، جاى دادند. در همين حال از هر نفر بابت جا و دوليوان چاى 2500 تومان در يافت كردند. در حين بازجويى ها ما را دادگاهى خطاب ميكردند و مى گفتند براى جلوگيرى از دادگاهى شدنتان بايد نفرى 11000تومان پرداخت كنيد تا بتوانيد فردا صبح از مرز رد شويد. شب با همان وضع فجيع سپرى شد روز بعد پنج شنبه 5/8/1383 همه را ساعت 6 صبح در محل اطلاعات هنگ مرزى جاى دادند و 2 ساعت بعد يعنى ساعت 8 صبح با تشكبل صف از چند نفر خواستند تا به عنوان شاهد به دادگسترى تايباد همراه آنها بروند. چند ساعت مارا در مقابل داگسترى شهر تايباد همچون متهمان رديف اول نگه داشتند. در نهايت بعد از ساعت ها مارا دوباره به اطلاعات هنگ مرزى برگرداندند. با وجود هواى خيلى سرد باز ما را به صف كشيدند و پس دريافت مبلغ گفته شده (11000 تومان) به ما قول دادند تا ما را از مرز خارج كنند. در همين حال فردى كه خود را نماينده سازمان ملل مى خواند به ما نزديك شد و ما را به اردوگاه سفيد سنگ فريمان همراهى كرد. در اين همراهى اين نماينده قلابى سازمان ملل از هر مهاجر افغانى مبلغ 2000 تومان را دريافت كرد. اما ايا به چه جرمى بايد با ما اين طور رفتار گردد!! ايا دليل اينكه ما افغانى هستيم و ايا اينكه مى خواهيم داوطلبانه به كشورمان بازگرديم. ما براى بازگشت قانونى به كشورمان اين همه رنج كشيديم. اين درحالى است كه با اتخاذ تصميم هاى وزارت آموزش و پرورش ايران و دولت اين كشور، امسال حدود 90 فى صد از دانش آموزان مهاجر افغان از تحصيل باز ماندند و مقامات دولتى ايران و بدترازهمه مقامات دولت افغانستان هم در اين خصوص كارى كه مثمر ثمر باشد انجام نداند. بگذريم از اين كه دولت ايران با چند دسته كردن مردم و جدا كردن روحانيون از قشر عادى مردم به برخى از اختلافات ميان مردم و علما دامن زدند . و اكنون نيز هر روزه تعداد زيادى از دانش آموزان مهاجر كه توان پرداخت شهريه را ندارند از مدارس ايران اخراج مى شوند. به هر حال اين موضوعات نياز جدى به بررسى و توجه بيشتر مسئولين دولت افغانستان دارد . خبرگزارى كابل
پیـگیـریی دلایـل فـرار پنـاهنـدگان از کمپ کـشورهای اروپایی توسط سـازمان ملل متـحدبا سخت تر شدن شرایط زندگی در اروپا و شدیدتر شدن نحوه برخورد با پناهندگان حاضر در کشورهای مختلف این قاره، پناهندگان هراز گاهی دست به فرار از کمپ ها و مهاجرت به دیگر کشورها می زنند که این امر زمینه پیگیری مقامات سازمان ملل متحد را فراهم آورده است. وب سایت رسمی سازمان ملل متحد با انتشار گزاشی از میزان مهاجرت پناهندگان از کمپ های کشورهای اروپایی اعلام کرد: از هر پنج پناهنده در کمپ های اروپا ، بالاخره دو نفر به نحو عجیبی مفقود می شود و بعد از دو ماه، نام آنها در دیگر کشورهای آمریکایی به چشم می خورد. بخش رسیدگی به امور پناهندگان و مهاجران سازمان ملل با ابراز نگرانی از این وضعیت ، صراحتا به دست اندرکاران امور پناهندگان اروپا هشدار داد، در صورت عدم پیگیری اوضاع پناهندگان و افزایش مفقود شدگان، کمک های مالی این سازمان نیز به این کشورها در رابطه با امور پناهندگان کاهش خواهد یافت.
Monday, January 03, 2005
واژگون شدن قايق پناهجويان در نزديکي سواحل ترکيه به کشته شدن دو تن انجاميد شامگاه روز گذشته يک قايق در حالي که پناهجوياني از کشورهاي ايران و سومالي را با خود حمل مي کرد، در نزديکي سواحل درياي اژه که متعلق به ترکيه است واژگون شد. اين قايق داراي 15 سرنشين بود که پس از اين حادثه دو تن جان باختند و يک تن نيز ناپديد شد. ناخداي اين کشتي و يک پناهجو کشته شدگان حادثه هستند. بقيه سرنشينان اين کشتي که 12 پناهجو از ايران و سومالي هستند با ياري ماموران ساحلي از مرگ حتمي نجات يافتند. بازپرسي هاي اوليه از پناهجويان نشان داد که آنها قصد داشتند به طور غير قانوني خود را به جزيره يوناني لسبوس برسانند.
|
|
|